Waarom zou ik geloven?

Geloven is meer dan religie. Het is een relatie. Een persoonlijke relatie tussen God en jou.


God

God

God staat aan het begin van alles. Hij heeft alles met liefde gemaakt, de hemel en de aarde en ook alle mensen die er op wonen. Hij zorgt voor deze wereld. Wij geloven dat het de bedoeling is, dat mensen in relatie met God leven.

Lees verder


Bijbel

Bijbel

Wij geloven dat de Bijbel het boek van God is. De Bijbel bestaat uit twee delen.

Het oude testament beschrijft de periode voor de geboorte van Jezus en het nieuwe testament beschrijft de periode na Jezus' geboorte. De Bijbel is voor ons christenen het belangrijkste boek en dat is de reden waarom wij de Bijbel lezen.

Lees verder


Mens

Mens

Vanaf het begin van de schepping wilde God een relatie met mensen. Zelfs toen het mis ging, bleef hij mensen opzoeken. Wonderlijk dat wij mensen toch allemaal belangrijk zijn voor hem. Jezus kwam tijdens zijn leven op voor de zwakke en zieke mensen. Iedereen is waardevol voor God, ook jij!

Lees verder


Kerk

Kerk

Als groep mensen vormen we een kerk, we delen ons geloof en onze liefde voor God met elkaar. Dat willen we ook delen met de andere mensen in onze samenleving. We helpen elkaar om in ons doen en laten steeds meer op Jezus te gaan lijken en zijn liefde uit te stralen naar de wereld om ons heen.

Lees verder

Over ons

Kruiskerk
Passage 11
2741 HB Waddinxveen
0182-615889