Kerk

Als groep mensen vormen we een kerk, we delen ons geloof en onze liefde voor God met elkaar. Dat willen we ook delen met de andere mensen in onze samenleving.

We helpen elkaar om in ons doen en laten steeds meer op Jezus te gaan lijken en zijn liefde uit te stralen naar de wereld om ons heen. Als gemeenteleden gaan we ook bij elkaar langs om te delen in blijde dingen en te steunen en te bemoedigen bij ziekte of rouw.

Iedere zondag komen we bij elkaar. We luisteren naar de uitleg van de Bijbel; zingen liederen om de grootheid van God te prijzen en bidden en danken voor elkaar en de wereld. Er zijn ook speciale diensten bijvoorbeeld jeugddiensten of een dienst waarin een kind wordt gedoopt.

Het is fijn om samen te komen en elkaar te ontmoeten.

Misschien ben je al eens in de kerk geweest of misschien nog nooit. Kom gerust eens binnen om een kerkdienst mee te maken. Meestal staat er iemand bij de ingang om je welkom te heten. Je hoeft niets mee te nemen, op de beamer staan de teksten en er is geen speciaal kledingvoorschrift: net als Jezus wil de kerk toegankelijk zijn voor iedereen.

Over ons

Kruiskerk
Passage 11
2741 HB Waddinxveen
0182-615889