Zaalverhuur

Naast het kerkgebouw maken we ook veel gebruik van ons verenigingsgebouw 't Kruispunt op Stationsstraat 12. Het is een praktische locatie, met onder andere een ruime open keuken en zalen van verschillende grootte.

Als u ruimte nodig heeft voor een vergadering, een verjaardagfeestje of een andere bijeenkomst kunt u ook van 't Kruispunt gebruik maken. Er zijn vijf zalen beschikbaar en ook de kerkzaal kunt u huren.

De omschrijving van de zalen en de bijbehorende tarieven hebben we hieronder op een rijtje gezet. De prijzen per zaal, per dagdeel (4 uur). Koffie en thee is bij de prijs inbegrepen, en bij een aantal zalen is ook een beamer aanwezig. In overleg mag ook gebruik gemaakt worden van de keuken.

Zaal Informatie Maximum aantal personen Prijs
1 Begane grond 15 € 50,-
2 Begane grond, beamer beschikbaar 18 € 75,-
3 Begane grond, beamer beschikbaar 20-50 € 200,-